Zit-en stabureau

Stijlvol en betaalbaar

Innovatieve collectie

Gratis interieuradvies

Home / Zit-en stabureau

Zit- en stabureau

Een zit- en stabureau biedt tal van voordelen voor u, uw collega’s en uw werknemers. In onze showroom in Medemblik of via onze webshop, kunt u een kwalitatief maar goedkoop stabureau bestellen. Wij dragen een ergonomische werkhouding hoog in het vaandel en staan u dan ook graag bij in het uitkiezen van de juiste zit- en stabureau.

Heeft u nog meer vragen?

Zit-sta Bureau aanbieding

De voordelen van een zit- en stabureau

U zit doorheen de werkdag veel aan uw bureau, dus u kunt maar beter investeren in een ergonomisch exemplaar. Gelukkig kunt u snel en eenvoudig een kwalitatief zit- en stabureau bestellen bij ons. Wij zetten de voordelen van een kwalitatief stabureau bestellen, voor u even op een rijtje:

  • Een zit- en stabureau zorgt voor een gevarieerde werkhouding. Lang zitten en lang staan werkt belastend voor het lichaam, een wisselwerking is dus beter.
  • Een dergelijk bureau zorgt ook voor minder klachten in de rug, nek en schouder.
  • Een stabureau in combinatie met een zitbureau is ook gemakkelijk af te stellen aan de noden van de werknemers, collega’s en uzelf.

Wij vertellen u met veel plezier meer over waarom een kwalitatief zit- en stabureau bestellen bij ons een goed idee is. Wij gaan graag zelf een stapje verder en nemen de projectinrichting van uw kantoor met veel plezier van u over. Onze interieurontwerper bekijkt dan met u welke mogelijkheden en stijlen het meeste geschikt zijn voor uw werkomgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een huiselijke kantoorinrichting of een meer robuuste en stoerdere uitstraling.

Ga voor een kwalitatief stabureau

Bent u ook overtuigd van alle positieve effecten van een kwalitatief zit- en stabureau en wilt u er graag een bestellen? Aarzel dan zeker niet om eens langs te komen in onze showroom of door online een bureau te bestellen. Bij vragen contacteert u ons gerust door een bericht achter te laten via ons contactformulier.

Staand-werken-het-nieuwe-werken

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur.

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of via Ideal betalen. Onze bezorgservice beschikt ook over een mobiele pin.