Over ons

Ons verhaal

Wie zijn wij

Bureau Novitaz

Bureau Novitaz is ontstaan uit een overname van Praktisch Project Meubel door Novitaz en is gespecialiseerd in het inrichten van o.a. kantoren, kantines, wachtkamers, restaurant etc.. Wij adviseren en leveren alles op het gebied van projectmeubilair. Dankzij onze compacte organisatie, kunt u rekenen op persoonlijk advies en flexibiliteit. Ideeën waar u zelf vaak niet aan denkt. Op een verrassende manier worden vormen en materialen gecombineerd. Hierdoor komen we tot heel originele interieurs. Een eindresultaat waar met meer plezier wordt gewerkt, en die nog steeds persoonlijk aanvoelt.

Novitaz

Novitaz de Nieuwe woonbeleving is al weer ruim 13 jaar actief in Noord-Holland. Opgezet door de broers Robert en Johan Blokker in het centrum van Medemblik. Novitaz staat voor Noviteiten, vernieuwing. Verassende collecties op gebied van wonen en leven. Onze specialiteit is het mixen van diverse stijlen. Onze ruime ervaring op interieurgebied, gecombineerd met het ‘net even anders denken’, zorgt voor het ontstaan van de Novitaz sfeer.

Onze diensten

Onze showroom

Onze showroom van 400m2 is gevestigd aan de Nijverheidsweg 6A te Medemblik. Hier ontvangen wij u graag om onze collectie te tonen en te adviseren. Wij zijn geopend van donderdag tot vrijdag van 9.30 – 17.00 uur. Wilt u liever op een maandag, dinsdag, woensdag of zaterdag? Geen probleem, maak dan even een afspraak!

Gratis interieuradvies

Bij Bureau Novitaz kunt u altijd vrijblijvend terecht voor een interieuradvies voor uw kantoor. Wij bewijzen dat mooi en functioneel heel goed samen gaan, maar veel belangrijker ook niet duur hoeft te zijn!

Realisatie advies

Hier kunt u zien hoe dichtbij de realiteit ligt naast het ontwerp zoals de foto hierboven.

Kantoor-Amsterdam-Inrichting

Vloeren, wanden
& raambekleding

Bureau Novitaz zorgt voor het totaalplaatje! Dus niet alleen leveren wij het meubilair maar ook voor uw vloerbedekking, tapijttegels, pvc vloeren, raamdecoratie, en wandafwerking als behang kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag en installeren alles vakkundig.

Horeca inrichters

Het interieur van uw restaurant is een heel belangrijk onderdeel van uw succes! Hiervoor bent u bij Bureau Novitaz aan het juiste adres. Wij hebben wij een zeer uitgebreid assortiment voor uw restaurant, hotel, café of terras. 

Kijk ook eens op onze horeca website!

 www.horeca-stoelen.nl

Bedrijfs kantines

Ook voor de inrichting van uw bedrijfskatine, sportkantine, etc. bent u bij ons op het juiste adres!

Info foto: School stoel van Zuiver, Barkruk Pole to Pole Cognac, Tegelwerk keuken, Vitage grey, Vloer: Marmoleum Piet Boon

Afbouw mogelijkheden

Ontzorgen is ook een onderdeel van Bureau Novitaz. Zo is er in onze showroom ook een bedrijf gevestigd, genaamd Meters afbouw welke gespecialiseerd is in de afbouw van panden. Het aanbrengen van wanden, schilderen, plafonds en dergelijke.  vraag naar de mogelijkheden.

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice en monteren uw kantoormeubilair met veel plezier

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd ook goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur. 0227-540015

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of vooraf betalen. Onze bezorgservice beschikt over een mobiele pin.