Over ons

Ons verhaal

Wie zijn wij

Sfeervolle kantoren met een eigen identiteit

Mensen die zich in een comfortabele werkomgeving bevinden, voelen zich prettiger, zijn productiever en verzuimen minder vaak. Daarnaast stimuleert een aangename kantoorinrichting de creativiteit van medewerkers. Met onderscheidende en betaalbare projectinrichting voor onder andere kantoren, kantines, ontvangstruimtes en restaurants, speelt Bureau Novitaz hierop in. De grote expertise op interieurgebied gecombineerd met het net even anders denken, resulteert in sfeervolle werkomgevingen die persoonlijk aanvoelen en waar met meer plezier wordt gewerkt.

Bureau Novitaz

Sinds Bureau Novitaz in 2019 voor het eerst de deuren van de showroom aan de Nijverheidsweg in Medemblik opende, heeft de specialist menig bedrijfsruimte getransformeerd tot stijlvolle werkomgeving. Het portfolio toont verschillende inspirerende kantoor- en bedrijfsruimtes met een mix aan stijlen, die worden gekenmerkt door originele interieurs. Vormen en materialen zijn er op een vernieuwende manier gecombineerd. Deze eigenzinnige touch is gelijk aan die van Novitaz, de woonbeleving met verrassende collecties op het gebied van wonen en leven, die in 2007 werd opgericht door de broers Johan en Robert Blokker.

Novitaz

Novitaz de Nieuwe woonbeleving is al weer ruim 15 jaar actief in Noord-Holland. Opgezet door de broers Robert en Johan Blokker in het centrum van Medemblik. Novitaz staat voor Noviteiten, vernieuwing. Verassende collecties op gebied van wonen en leven. Onze specialiteit is het mixen van diverse stijlen. Onze ruime ervaring op interieurgebied, gecombineerd met het ‘net even anders denken’, zorgt voor het ontstaan van de Novitaz sfeer.

Robert-Blokker-Bureau-Novitaz-kantoorinrichter

Onze diensten

Showroom_Novitaz_winkel_Medemblik.

Onze showroom

Onze showroom van 200m2 is gevestigd aan de Nieuwstraat 80 te Medemblik. Hier ontvangen wij u graag om onze collectie te tonen en te adviseren. Wij zijn geopend van dinsdag tot zaterdag van 9.30 – 17.00 uur. Wilt u liever op maandag, geen probleem, maak dan even een afspraak!

 

Gratis interieuradvies

Bij Bureau Novitaz kunt u altijd vrijblijvend terecht voor een interieuradvies van uw kantoor, kantine of ontvangstruimte. Wij bewijzen dat mooi en functioneel heel goed samen gaan, maar veel belangrijker ook niet duur hoeft te zijn!

Render-ontwerp-inrichting-kantoor

3D tekenen

Bij ons kunt u ook terecht voor een gedetailleerde 3D-tekening van uw kantoorinrichting! Zo krijgt u een perfect beeld van hoe uw nieuwe kantoor eruit zal zien. Met onze realistische 3D-visualisaties kunt u elke hoek en elk detail verkennen, zodat u zeker weet dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Laat ons uw visie tot leven brengen en ervaar het verschil!

Schets-kantoorinrichting
Kantoor-Boos-inrichting

Vloeren, wanden
& raambekleding

Bureau Novitaz zorgt voor het totaalplaatje! Dus niet alleen leveren wij het meubilair maar ook voor uw vloerbedekking, tapijttegels, pvc vloeren, raamdecoratie, en wandafwerking als behang kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag en installeren alles vakkundig.

Horeca inrichters

Het interieur van uw restaurant is een heel belangrijk onderdeel van uw succes! Bureau Novitaz heeft jarenlange ervaring met de inrichting van horeca gelegenheden. Met elkaar creëren wij een sfeer waar uw klant zich welkom en thuis voelt. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor uw restaurant, hotel, café.

Vraag naar de ongekende mogelijkheden.

Interieur-Restaurant

Bedrijfs kantines

Ook voor de inrichting van uw bedrijfskantine, sportkantine, etc. bent u bij ons op het juiste adres!

Info foto: School stoel van Zuiver, Barkruk Pole to Pole Cognac, Tegelwerk keuken, Vitage grey, Vloer: Marmoleum Piet Boon

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur.0227-540015

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of via Ideal betalen. Onze bezorgservice beschikt ook over een mobiele pin.