Over ons

Ons verhaal

Wie zijn wij

Sfeervolle kantoren met een eigen identiteit

Mensen die zich in een comfortabele werkomgeving bevinden, voelen zich prettiger, zijn productiever en verzuimen minder vaak. Daarnaast stimuleert een aangename kantoorinrichting de creativiteit van medewerkers. Met onderscheidende en betaalbare projectinrichting voor onder andere kantoren, kantines, ontvangstruimtes en restaurants, speelt Bureau Novitaz hierop in. De grote expertise op interieurgebied gecombineerd met het net even anders denken, resulteert in sfeervolle werkomgevingen die persoonlijk aanvoelen en waar met meer plezier wordt gewerkt.

Bureau Novitaz

Sinds Bureau Novitaz in 2019 voor het eerst de deuren van de showroom aan de Nijverheidsweg in Medemblik opende, heeft de specialist menig bedrijfsruimte getransformeerd tot stijlvolle werkomgeving. Het portfolio toont verschillende inspirerende kantoor- en bedrijfsruimtes met een mix aan stijlen, die worden gekenmerkt door originele interieurs. Vormen en materialen zijn er op een vernieuwende manier gecombineerd. Deze eigenzinnige touch is gelijk aan die van Novitaz, de woonbeleving met verrassende collecties op het gebied van wonen en leven, die in 2007 werd opgericht door de broers Johan en Robert Blokker.

Novitaz

Novitaz de Nieuwe woonbeleving is al weer ruim 15 jaar actief in Noord-Holland. Opgezet door de broers Robert en Johan Blokker in het centrum van Medemblik. Novitaz staat voor Noviteiten, vernieuwing. Verassende collecties op gebied van wonen en leven. Onze specialiteit is het mixen van diverse stijlen. Onze ruime ervaring op interieurgebied, gecombineerd met het ‘net even anders denken’, zorgt voor het ontstaan van de Novitaz sfeer.

Bureau Novitaz

Onze diensten

Onze showroom

Onze showroom van 400m2 is gevestigd aan de Nijverheidsweg 6A te Medemblik. Hier ontvangen wij u graag om onze collectie te tonen en te adviseren. Wij zijn geopend van donderdag tot vrijdag van 9.30 – 17.00 uur. Wilt u liever op een maandag, dinsdag, woensdag of zaterdag? Geen probleem, maak dan even een afspraak!

Gratis interieuradvies

Bij Bureau Novitaz kunt u altijd vrijblijvend terecht voor een interieuradvies van uw kantoor, kantine of ontvangstruimte. Wij bewijzen dat mooi en functioneel heel goed samen gaan, maar veel belangrijker ook niet duur hoeft te zijn!

Realisatie advies

Ontwerp en uiteindelijke uitvoering tonen een treffende gelijkenis. 

Kantoor-Amsterdam-Inrichting

Vloeren, wanden
& raambekleding

Bureau Novitaz zorgt voor het totaalplaatje! Dus niet alleen leveren wij het meubilair maar ook voor uw vloerbedekking, tapijttegels, pvc vloeren, raamdecoratie, en wandafwerking als behang kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag en installeren alles vakkundig.

Horeca inrichters

Het interieur van uw restaurant is een heel belangrijk onderdeel van uw succes! Bureau Novitaz heeft jarenlange ervaring met de inrichting van horeca gelegenheden. Met elkaar creëren wij een sfeer waar uw klant zich welkom en thuis voelt. Wij hebben wij een zeer uitgebreid assortiment voor uw restaurant, hotel, café of terras. 

Kijk ook eens op onze horeca website!

 www.horeca-stoelen.nl

Bedrijfs kantines

Ook voor de inrichting van uw bedrijfskantine, sportkantine, etc. bent u bij ons op het juiste adres!

Info foto: School stoel van Zuiver, Barkruk Pole to Pole Cognac, Tegelwerk keuken, Vitage grey, Vloer: Marmoleum Piet Boon

Afbouw mogelijkheden

Ontzorgen is ook een onderdeel van Bureau Novitaz. In onze showroom is ook Meters Afbouw gevestigd. Gespecialiseerd in de afbouw van panden, zorgt Meters Afbouw voor het aanbrengen van (glas)wanden, schilderen, plafonds en deuren. 

Door de korte lijnen en goede samenwerking kan uw nieuw- of verbouwplan en inrichting ontwerp met één aanspreekpunt soepel en vlot verlopen. Hiermee ontzorgen wij u als opdrachtgever. Vraag naar de mogelijkheden.

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur. 0227-540015

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of vooraf betalen. Onze bezorgservice beschikt over een mobiele pin.