Verstelbaar bureau

Projectinrichting-Medemblik-Bureau-Novitaz

ZIT STA BUREAU

Afwisseling van je werkhouding, zeker bij langdurig bureaugebruik is belangrijk. Met een zit-sta bureau wissel je eenvoudig de werkblad hoogte van een zit, naar een sta positie. Door tijdens het werk af te wisselen van een zittende naar een staande werkhouding voorkom je lichamelijke klachten.

De staande werkhouding zorgt ervoor dat je hersenen actiever blijven. Doorbloeding van het lichaam is groter als je staat en bovendien ga je sneller iets opruimen, wegbrengen of een kort praatje met een collega maken. Kortom meer beweging wat ontzettend belangrijk is voor je lichaam. Een staande en zittende werkhouding afwisselen is goed voor het lichaam, je bent productiever en houd een fitter gevoel tijdens je werkdag.

Bureau Novitaz heeft elektrisch verstelbare werkplekken met werkblad maten vanaf 120 x 80. Ook een hoekopstelling is leverbaar in elektrisch verstelbare uitvoering. Volgens de NPR 1813 normering moet een zit sta bureau instelbaar zijn van 65 tot 130 cm werkbladhoogte.

Bediening-elektrischverstelbaarbureau

Hier zie je het display zoals deze wordt geleverd bij een elektrisch verstelbaar bureau van ons. Een gemakkelijk en overzichtelijke display. Bovendien kan je er ook eenvoudig de telefoon mee worden opgeladen.

Diverse modellen verstelbare bureau's

Verstelbaar-hoekbureau-Medemblik
Verstelbaar-hoekbureau-Medemblik
Verstelbaar-duo-bureau
Verstelbaar hoekbureau-alu-bruin

Wij zijn o.a. premium dealer van Swan-product. Een grote speler in kantoormeubelen.

KLIK HIER OM NAAR SWAN TE GAAN