Thuiswerk bureaustoel

Stijlvol en betaalbaar

Innovatieve collectie

Gratis interieuradvies

Home / Thuiswerk bureaustoel

Voor thuiswerk een degelijke bureaustoel

Het is belangrijk dat u voor thuiswerk een degelijke ergonomische bureaustoel heeft. U voorkomt hiermee immers rug-, schouder- en andere spierproblemen. Wij bij Bureau Novatiz in Medemblik nemen dan ook graag de uitdaging aan om voor u de perfecte bureaustoel voor thuis te vinden.

Heeft u nog meer vragen?

Voorzie u voor thuiswerk van een goede bureaustoel

U spendeert gedurende een werkdag veel tijd aan uw bureau. Het is dan ook aangeraden om een goede bureaustoel te bestellen, voor op kantoor én voor thuiswerk. Een voorbeeld hiervan is de bureaustoel BN-100. De volgende specificaties helpen u vast bij het maken van de juiste keuze:

  • Zitting uitgevoerd in luxe foam, gestoffeerd
  • Extra comfort voor de rug, uitgevoerd in mesh
  • In hoogte verstelbare steun

En nog veel meer. Indien u er toch niet uitgeraakt, staat onze ervaren interieurontwerper met veel plezier voor u klaar. U kunt er zelf voor kiezen om een totale projectinrichting door ons te laten uitvoeren. Onze interieurontwerper geeft u dan graag raad en staat u bij met het uitkiezen van de beste bureaustoel voor thuiswerk.

Kies voor het beste thuiswerkmateriaal

Wij raden steeds aan om een ergonomische bureaustoel voor thuiswerk aan te kopen. Duik daarom gerust eens in ons online aanbod of kom langs in onze toonzaal om meubilair voor thuiswerk te bestellen. Bij vragen of opmerkingen contacteert u ons gerust. U bereikt ons telefonisch op het nummer 0227-540015.

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur.

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of via Ideal betalen. Onze bezorgservice beschikt ook over een mobiele pin.