Ronde vergadertafel

Stijlvol en betaalbaar

Innovatieve collectie

Gratis interieuradvies

Home / Ronde vergadertafel

Ronde vergadertafel

Een ronde vergadertafel van Bureau Novatiz uit Medemblik zorgt voor een sterk teamverband en Inclusiviteit tijdens belangrijke meetings. We beschikken over diverse soorten ronde vergadertafels, zodat u er ongetwijfeld een vindt die perfect in de werksfeer van uw kantoor of kantoren past.

Heeft u nog meer vragen?

Ronde-vergadertafel-wit

De voordelen van een ronde vergadertafel

Het blad van de ronde vergadertafels die wij aanbieden is beschikbaar in tien verschillende uitvoeringen. Het metalen onderstel bieden wij dan weer aan in drie kleuren, namelijk wit, aluminium of zwart. Hierdoor past een van onze vergadertafels ongetwijfeld in uw werkomgeving, zoals in een industriële kantoorinrichting. De ronde vergadertafel biedt overigens ook talloze voordelen. Dankzij de stoel is er minder behoefte aan discussie, aangezien iedereen zich betrokken voelt. Ook gebruikt u gemakkelijker gebaren en maakt u eenvoudiger oogcontact. Wilt u graag meer weten over de voordelen van een ronde vergadertafel? Dan geven wij u graag professioneel interieuradvies op maat!

Bestel uw vergadertafel bij ons

U bestelt uw ronde vergadertafel eenvoudig en snel via onze webshop of u bent welkom in onze toonzaal, om de opties qua projectinrichting te bespreken. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen? Bekijk dan gerust ons portfolio. Bij vragen of opmerkingen belt u naar het nummer 0227-540015 of vult u het contactformulier in.

Ronde tafel 120 cm

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur.

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of via Ideal betalen. Onze bezorgservice beschikt ook over een mobiele pin.