Elektrificatie kantoor

Stijlvol en betaalbaar

Innovatieve collectie

Gratis interieuradvies

Home / Elektrificatie kantoor

Elektrificatie voor op kantoor

Bent u op zoek naar elektrificatie voor uw (thuis)kantoor? Dan zit u op de juiste plaats bij Bureau Novatiz uit Medemblik. In onze webshop of toonzaal vindt u allerlei elektrificatie, die ongetwijfeld van pas komen in uw werkomgeving. Dankzij onze elektrificatie heeft u altijd de nodige elektriciteitsvoorzieningen bij de hand!

Heeft u nog meer vragen?

Bediening-elektrischverstelbaarbureau

Alle elektrificatie die u nodig heeft op kantoor

Wanneer u ons inschakelt voor een projectinrichting voor uw kantoor, kan elektrificatie natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben qua professionele elektrificatie onder meer de volgende zaken in de aanbieding:

  • Power Cube: een modulaire design stekkerblok die altijd stroom en USB-chargers voorziet voor u.
  • Desk 2 van Bachmann: een opbouwmodule om te monteren op het werkblad. Er zijn standaard configuraties, maar u kunt er ook een op maat laten maken.

Doordat onze interieurontwerper voor (thuis)kantoren al jarenlange ervaring op de teller heeft staan, ziet hij in een oogopslag welke elektrificatie u nodig heeft op kantoor. Daarnaast helpt onze expert u ook graag bij het uitkiezen van andere voorzieningen, zoals ergonomische vergaderstoelen en meer.

Laat de installatie van uw elektrificatie aan ons over

Contacteer ons gerust indien u een beroep op ons wilt doen voor de elektrificatie van uw (thuis)kantoor. U contacteert ons voor meer informatie of een offerte door te bellen naar het nummer 0227-540015 of door een bericht achter te laten via het e-mailadres info@bureaunovitaz.nl.

Elektrificatie-oplossingen

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur.

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of via Ideal betalen. Onze bezorgservice beschikt ook over een mobiele pin.