Duurzaam kantoormeubilair

Stijlvol en betaalbaar

Innovatieve collectie

Gratis interieuradvies

Home / Duurzaam kantoormeubilair

Duurzaam Kantoormeubilair

Wilt u graag hoogwaardig, en duurzaam, kantoormeubilair kopen bij een professional uit Noord-Holland, op een halfuurtje rijden van Alkmaar? Dan is het een goed idee om ons, Bureau Novatiz, in te schakelen. Wij beschikken over alle voorzieningen om van uw kantoor een productieve en aangename werkomgeving te maken.

Heeft u nog meer vragen?

Interieuradvies-kantoor-inrichting
Wij hebben een uitgebreide duurzame kantoormeubelen lijn.

U kunt een beroep op ons doen voor professioneel interieuradvies voor bedrijven of thuiskantoren, maar ook duurzaam kantoormeubilair bestellen via onze webshop behoort tot de mogelijkheden. Onder duurzaam kantoormeubilair bedoelen wij het volgende:

U kunt overigens niet alleen kantoormeubilair bij ons bestellen, ook kunt u rekenen op ons voor een volledige projectinrichting.

Bekijk ons aanbod aan bureaustoelen en meer en bestel

Duik gerust een keer in ons ruime assortiment aan kantoormeubilair. U vindt er ongetwijfeld alle zaken die u nodig heeft om uw (thuis)kantoor volledig in te richten naar uw wensen en noden. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft voor ons, contacteert u ons door te bellen naar het nummer 0227-540015 of door een bericht achter te laten via ons contactformulier. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug!

Eigen bezorgservice

Bureau Novitaz heeft haar eigen bezorgservice.
Onze monteurs instaleren uw kantoormeubilair met veel plezier en vakkundigheid.

Bereikbaar

Service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij altijd goed bereikbaar. Via de website, email of telefonisch tijdens kantoor uren. Wij reageren via mail altijd binnen 24 uur.

Betaal methode

Bestellingen online kunt u bij aflevering, of via Ideal betalen. Onze bezorgservice beschikt ook over een mobiele pin.